19 Ocak 2008, CUMARTESİ

Araba Atlama Başlatmak İçin Nasıl : Jumper Kabloları Kesmek İçin Nasıl

Merhaba! Ben Uzman Köyü adına Mark Blocker değilim. Bir sonraki segmentinde, biz çıkmasını kapsayacak araçların kabloları. Şimdi başarıyla aracın başladı atlama, biz İki araç şarj etmek kablolarını sökün gerekir. Öncelikle kesmek istediğiniz motor bloğundan negatif kabloyu. Sonra olumlu kablosunu çıkarın. bir Zamanlar Yine, onlar gelemiyorum ki bunun bir alt kısmı birlikte kabloyu klibi gibi birbirleri ile temas halinde ayrılmış tutarak elimde tutarak. Biz istiyoruz biz atladı araç ayırın. Pozitif ve negatif ayırın ayırın. Uygun bakım ve kabloların depolama sonraki parçayı izleyin.

“Eğer bir araba atlamak ve bu ücretsiz araç bakım videoda uzman ipuçlarını kullanarak öğrenmek sonra güvenle aküden süveter kablolarını sökün. Uzman: Mark Engelle...”
expertvillage
Araba Atlama Başlatmak İçin Nasıl : Jumper Kabloları Kesmek İçin Nasıl  Resim 1 Araba Atlama Başlatmak İçin Nasıl : Jumper Kabloları Kesmek İçin Nasıl  Resim 2 Araba Atlama Başlatmak İçin Nasıl : Jumper Kabloları Kesmek İçin Nasıl  Resim 3 Araba Atlama Başlatmak İçin Nasıl : Jumper Kabloları Kesmek İçin Nasıl  Resim 4

Açıklama

Eğer bir araba atlamak ve bu ücretsiz araç bakım videoda uzman ipuçlarını kullanarak öğrenmek sonra güvenle aküden süveter kablolarını sökün. Uzman: Mark Engelleyici Bio: Mark Engelleyici otomotiv tecrübesi 20 yılı aşkın bir yarı emekli ASE sertifikalı usta tamirci olduğunu. Film yapımcısı: Daron Stetner

Bunu Paylaş:
  • Google+
  • E-Posta
Etiketler:

expertvillage

expertvillage

Uzman Köyü videoların keyfini çıkarın? Eğer net resim kalitesinde video learning-- yaparken her detay sayar, böylece gerekli bilgileri kaçırmayın. EHow.com bizim arkadaşlar kendi YouTube kanalı var HD kalitesinde videolar göz atın. Daha eHow HD videoları çok yakında!

YORUMLAR



4.1/10

  • 5
    Olumlu
  • 7
    Olumsuz
  • 4
    Yorum
  • 9877
    Gösterim

SPONSOR VİDEO

Rastgele Yazarlar

  • bmarian22

    bmarian22

    22 Aralık 2007
  • FullMag

    FullMag

    15 ŞUBAT 2007
  • max2sims2

    max2sims2

    19 Kasım 2008

ANKET



Bu sayfa işinize yaradı mı?