20 Aralık 2011, Salı

Hak5 - Taşıyıcı Iq Puppys, Ya Da Bir Şey Öldürür... 1018.3

.

“Gösteri bu kez, Ücretsiz Anahtarı kullanarak IP kurulumları üzerinde ev ses - muhallebi Christian Fernandez bize katıldı. Ardından, Jolicloud OS - bu neşeli bulut...”
Hak5
Hak5 - Taşıyıcı Iq Puppys, Ya Da Bir Şey Öldürür... 1018.3 Resim 1 Hak5 - Taşıyıcı Iq Puppys, Ya Da Bir Şey Öldürür... 1018.3 Resim 2 Hak5 - Taşıyıcı Iq Puppys, Ya Da Bir Şey Öldürür... 1018.3 Resim 3 Hak5 - Taşıyıcı Iq Puppys, Ya Da Bir Şey Öldürür... 1018.3 Resim 4

Açıklama

Gösteri bu kez, Ücretsiz Anahtarı kullanarak IP kurulumları üzerinde ev ses - muhallebi Christian Fernandez bize katıldı. Ardından, Jolicloud OS - bu neşeli bulutlu ..... ve nedir? Artı bash izle scriptler, Carrier IQ terminale ve Jason Appelbaum gelen harf kilidi remapping.

Bunu Paylaş:
  • Google+
  • E-Posta
Etiketler:

Hak5

Hak5

BT ninjaları, güvenlik uzmanları ve hardcore oyuncular bir grup tarafından bir araya getirilen, Hak5 tipik teknoloji gösterisi değildir. Biz eski okul anlamda hack almak. Senin Technolust güvenin!

YORUMLAR



9.4/10

  • 32
    Olumlu
  • 2
    Olumsuz
  • 24
    Yorum
  • 3710
    Gösterim

SPONSOR VİDEO

Rastgele Yazarlar

  • Canal de arkyoru

    Canal de ark

    18 Ocak 2007
  • eurotuner

    eurotuner

    6 Mart 2006
  • William Hyde

    William Hyde

    23 HAZİRAN 2008

ANKET



Bu sayfa işinize yaradı mı?