17 Ocak 2008, PERŞEMBE

İçme Oyunları: Krallar & Ateş Çemberi : Kings İçme Oyun Varyasyonu: 4 Kat

Merhaba, benim adım Uzman Köyü ile Drew ve bugün nasıl oynanacağını öğrenmek için gidiyoruz içme oyunu Krallar da Ateş Çemberi olarak da bilinir. Bir sonraki kural fours içerir. Yani, sen bu kurala ya da ayak son kuralıyla oynamak istiyorsanız karar, ancak Bu kural Dört katlı kuralı denir. Hangi birisi, dört, herkesi çekerse, demektir yere dokunmak karıştırır. Yere dokunmak için son kişi içmek vardır ve işte Dört kat kuralı. Yani, o ortaya görelim. Oh, dört, sen, yere değiyor lazım son kişi zemin içecekler dokunun. Son kişi kimdi? Ben bana oldu sanırım, Ben bile ellerini göremiyordu. Ah tamam.

“Krallar içme oyunu varyasyon hakkında bilgi edinin: 4 kat, bu parti oyunları video. Uzman: D.T. Nuh Bio: DT Nuh ülkedeki ilk beş parti okullarından biri, Teksas ...”
expertvillage
İçme Oyunları: Krallar & Ateş Çemberi : Kings İçme Oyun Varyasyonu: 4 Kat Resim 1 İçme Oyunları: Krallar & Ateş Çemberi : Kings İçme Oyun Varyasyonu: 4 Kat Resim 2 İçme Oyunları: Krallar & Ateş Çemberi : Kings İçme Oyun Varyasyonu: 4 Kat Resim 3 İçme Oyunları: Krallar & Ateş Çemberi : Kings İçme Oyun Varyasyonu: 4 Kat Resim 4

Açıklama

Krallar içme oyunu varyasyon hakkında bilgi edinin: 4 kat, bu parti oyunları video. Uzman: D.T. Nuh Bio: DT Nuh ülkedeki ilk beş parti okullarından biri, Teksas Üniversitesi, diğer üniversite çabaları arasında birçok içme oyunları öğrenmek için eşsiz bir fırsat vardı. Film yapımcısı: Drew Nuh

Bunu Paylaş:
  • Google+
  • E-Posta
Etiketler:

expertvillage

expertvillage

Uzman Köyü videoların keyfini çıkarın? Eğer net resim kalitesinde video learning-- yaparken her detay sayar, böylece gerekli bilgileri kaçırmayın. EHow.com bizim arkadaşlar kendi YouTube kanalı var HD kalitesinde videolar göz atın. Daha eHow HD videoları çok yakında!

YORUMLAR



5.7/10

  • 4
    Olumlu
  • 3
    Olumsuz
  • 0
    Yorum
  • 2560
    Gösterim

SPONSOR VİDEO

Rastgele Yazarlar

  • George McCarron

    George McCar

    29 Mayıs 2013
  • Jeremy Gallman

    Jeremy Gallm

    11 NİSAN 2012
  • RobertDuskin

    RobertDuskin

    12 HAZİRAN 2008

ANKET



Bu sayfa işinize yaradı mı?