1 Mayıs 2014, PERŞEMBE

Tech Talk # 38 5/1/2014 Geliyorum 6 Pm Pst @ Canlı!

Hey bu gece senin konuk papazı burada AKA Barclays üzerinde nasıl en teknik konuşmak Jay iki set J & R sanayi dakika 38 06:00 Pasifik Standart Zaman dere geç bulabilirsiniz aşağı doğru orada açıklama henüz bir video açıklamasında hakkı oranı aşağı orada hapis Ben her şeyi kendi teknolojisi ve hakkında konuşmak istiyorum teknoloji değil ve bazen sadece tamamen rastgele olsun her şeyi Bir iyimser ve mutlu zaten her zaman iyi bir zaman size umut böylece adamlar oraya yapabilirsiniz Açıkçası hiçbir izleyiciler olmadan biz sadece tüm üzücü panda olsun çünkü ve seyretmek Hepimizin üzücü panda Yani

evet ben iyi bir zaman üzerine gelmek ister var olmak istiyorum sohbet her şeyi bizimle orada ve etkileşim biz kesinlikle aşk o kadar bağlantı öylesine tıklayın orada sağ aşağı orada hatırlıyorum olduğunu bir ve orada h

ava orada var olmak pm sonra.

“Canlı akışı için aşağıdaki linke tıklayın! https://www.youtube.com/watch?v=aQ7CWs-xQ4s 06:00 PST 2014/05/01 başlıyor! Eğer canlı akışı atlarsanız yukarıdaki aynı...”
Barnacules Nerdgasm
Tech Talk # 38 5/1/2014 Geliyorum 6 Pm Pst @ Canlı! Resim 1 Tech Talk # 38 5/1/2014 Geliyorum 6 Pm Pst @ Canlı! Resim 2 Tech Talk # 38 5/1/2014 Geliyorum 6 Pm Pst @ Canlı! Resim 3 Tech Talk # 38 5/1/2014 Geliyorum 6 Pm Pst @ Canlı! Resim 4

Açıklama

Canlı akışı için aşağıdaki linke tıklayın! https://www.youtube.com/watch?v=aQ7CWs-xQ4s 06:00 PST 2014/05/01 başlıyor! Eğer canlı akışı atlarsanız yukarıdaki aynı linke kaydedilmiş göstermek görebilirsiniz! Barnacules@barnnerd.com~~pobj e-posta iş soruşturmalar 1MfVZVMjfUUq8srg1d4RbgXR5e7JLw7R6P için Bitcoin bağış yaparak kanalı Yardım

Bunu Paylaş:
  • Google+
  • E-Posta
Etiketler:

Barnacules Nerdgasm

Barnacules Nerdgasm

Ben profesyonel bir Nerd & Ex-Microsoft Geliştirici yaşıyorum. Ben 3D baskı, programlama, teknoloji değerlendirmeleri, oyun ve elektronlar içinden akan başka bir şey uzmanlaşmak! ** UYARI ** Eğer ürün talebinde temasa edilmiş bir şirketiz ve bu e-posta barnaculesmancave@gmail.com kaynaklı olmadıysa hemen bana rapor edin. Orada benimle bağlı 'olduğunu iddia eden insanlardan benim kanal karşı dolandırıcılık girişimleri bir artış olmuştur ve ben aktif bir polis soruşturması bana iletilen bu e-postaları gerekir böylece açmış oldu! Benim diğer birçok iştirakleri ile benim kanal destekleyin! Amazon ABD - http://bit.ly/1h1PmT4 Amazon UK - http://bit.ly/1oGwniR Nerd Blok - http://bit.ly/1l1SvSn Shirt Punch - http://bit.ly/1miE9iL Benim Kanal tüm hakkında ... ----------------------------------------- Çılgın İnek Mağaralar ve Bilgisayar 3D Baskı Kumar Unboxings Yorumlar Simülasyon (Yarış, Uçak, vs) Nerd Kültürü Geek Kültürü Öğreticiler Vlogging Komedi

YORUMLAR



9.8/10

  • 170
    Olumlu
  • 2
    Olumsuz
  • 45
    Yorum
  • 8920
    Gösterim

SPONSOR VİDEO

Rastgele Yazarlar

  • cyriak

    cyriak

    29 Mart 2006
  • listedabive

    listedabive

    30 Ocak 2007
  • The White House

    The White Ho

    21 Ocak 2006

ANKET



Bu sayfa işinize yaradı mı?