21 Ocak 2008, PAZARTESİ

Temel Caz Müzik Teorisi: G Ölçekler : Bir Kök G Modu: Lidya

Şimdi D majör 4. derece olan bizim G Lidya ölçeği üzerinde gidecek eğer bu yüzden G başlayacak ve biz olsun Re majör ölçek oynarlar. Yani temelde D majör gam ama şimdi hariç Burada bu keskin 5 ya da 4 sivri size bu güzel floaty ses verir. Bu aynı niteliklere sahip olduğu büyük ölçekli senin büyük ölçekte bir alternatif olarak kullanmak için Şimdi dışında sadece boşluk not var ve burada bu güzel melodik notta koydu. Büyük ölçekli bir gün çalmak için günlük kullanmak için. Sadece bu boşluk dikkat unutmayın Eğer bir keskin zorunda ve bir çentik yukarı koydu.

“Caz müziği teorisi ve Lidya ölçeğinde bu ücretsiz video G tuşu farklı ölçekler ve modları oynamak öğrenin. Uzman: Ryan Larson Bio: Ryan Larson olan öğretim tekni...”
expertvillage
Temel Caz Müzik Teorisi: G Ölçekler : Bir Kök G Modu: Lidya Resim 1 Temel Caz Müzik Teorisi: G Ölçekler : Bir Kök G Modu: Lidya Resim 2 Temel Caz Müzik Teorisi: G Ölçekler : Bir Kök G Modu: Lidya Resim 3 Temel Caz Müzik Teorisi: G Ölçekler : Bir Kök G Modu: Lidya Resim 4

Açıklama

Caz müziği teorisi ve Lidya ölçeğinde bu ücretsiz video G tuşu farklı ölçekler ve modları oynamak öğrenin. Uzman: Ryan Larson Bio: Ryan Larson olan öğretim tekniği oniki tuşları müzik teorisi temelleri odaklanan bir genç caz bestecisi. Film yapımcısı: Christian Munoz-Donoso

Bunu Paylaş:
  • Google+
  • E-Posta
Etiketler:

expertvillage

expertvillage

Uzman Köyü videoların keyfini çıkarın? Eğer net resim kalitesinde video learning-- yaparken her detay sayar, böylece gerekli bilgileri kaçırmayın. EHow.com bizim arkadaşlar kendi YouTube kanalı var HD kalitesinde videolar göz atın. Daha eHow HD videoları çok yakında!

YORUMLAR



0.0/10

  • 0
    Olumlu
  • 0
    Olumsuz
  • 0
    Yorum
  • 119
    Gösterim

SPONSOR VİDEO

Rastgele Yazarlar

  • Best Quality Cartoons

    Best Quality

    10 ŞUBAT 2014
  • Creavite

    Creavite

    8 Mart 2009
  • Eric Magidson

    Eric Magidso

    4 Ocak 2009

ANKET



Bu sayfa işinize yaradı mı?