17 EKİM 2008, Cuma

Davul: Başlangıç Tekniği : Başlangıç Davul: Trampet

Şimdi nasıl trampet çalmak için size göstermek için gidiyorum. İstediğiniz her davul vurmak gibi ortasına vurmak için. Bu elde etmek için, bu bunun dışında bu sesi nereden, ama sen Ayrıca bunun dışında jant çekim alabilirsiniz. Sen tür bir Latin sesi gibi biliyorum. Ben böyle, sen Ayrıca jant tıklama alabilirsiniz, bu da jant çekim denir ama farklı bir yoldur. Yapabilirsin tom moduna kement koydu. Hatta alt tuzak oynayabilir. Sadece onları vurmak Ben önemli demek karışıklık ve çevresinde her yapabilirsiniz sesi olsun. Ne yaparsan yap istiyorum.

“Trampet ortasında ya da bir Latin ses RIM vurmak olabilir. Müzik eğitimi bu ücretsiz video profesyonel bir davulcu ipuçları ile trampet oynayın. Uzman: Tim Jangl...”
expertvillage
Davul: Başlangıç Tekniği : Başlangıç Davul: Trampet Resim 1 Davul: Başlangıç Tekniği : Başlangıç Davul: Trampet Resim 2 Davul: Başlangıç Tekniği : Başlangıç Davul: Trampet Resim 3 Davul: Başlangıç Tekniği : Başlangıç Davul: Trampet Resim 4

Açıklama

Trampet ortasında ya da bir Latin ses RIM vurmak olabilir. Müzik eğitimi bu ücretsiz video profesyonel bir davulcu ipuçları ile trampet oynayın. Uzman: Tim Jangl Bio: Tim Jangl on yıldır davul çalıyor edilmiştir. Jangl müziğin birçok farklı stilleri ilgilenen ve hepsini oynamayı seviyor. Film yapımcısı: Christian Munoz-Donoso

Bunu Paylaş:
  • Google+
  • E-Posta
Etiketler:

expertvillage

expertvillage

Uzman Köyü videoların keyfini çıkarın? Eğer net resim kalitesinde video learning-- yaparken her detay sayar, böylece gerekli bilgileri kaçırmayın. EHow.com bizim arkadaşlar kendi YouTube kanalı var HD kalitesinde videolar göz atın. Daha eHow HD videoları çok yakında!

YORUMLAR



10/10

  • 1
    Olumlu
  • 0
    Olumsuz
  • 0
    Yorum
  • 666
    Gösterim

SPONSOR VİDEO

Rastgele Yazarlar

  • Grace Su

    Grace Su

    6 Ocak 2006
  • Joshua Benedict

    Joshua Bened

    26 EKİM 2013
  • MugenPowerBatteries

    MugenPowerBa

    8 EKİM 2010

ANKET



Bu sayfa işinize yaradı mı?