6 ŞUBAT 2008, ÇARŞAMBA

Elektrikli Zımba İçin Güvenlik İpuçları : Nasıl Bir Elektrik Zımba Kullanmak İçin

Merhaba, bu Uzmanı Köyü adına Jon olduğunu. Bu video klipte biz zımba kullanarak olacak. Bizim zımba kullanmadan önce, ilk tetikleme anahtarı kilitli olduğundan emin olmak gerekir. Sonraki biz go ahead ve duvara takabilirsiniz. Bundan sonra biz zımba tutmak gerekir sıkıca çalışmalarımız karşı ve tetiği kilidini. Yapmamız gereken tek şey tetik anahtarına basın olduğunu ve zımba ateş edecek. Şimdi biraz daha zımbalar götürmek istiyorsanız, ne yapabilirim zımba üstüne elinizin avuç yerdir. Ne zaman sıkmak tetik, sadece biraz daha içinde elyaf sürücü gidiyor.

“Bu ücretsiz eğitim video serisinin bir elektrik zımbalar nasıl kullanacağınızı öğrenin. Uzman: teacherjon Bio: Jon Lincoln Nebraska Üniversitesi'nden Endüstriyel...”
expertvillage
Elektrikli Zımba İçin Güvenlik İpuçları : Nasıl Bir Elektrik Zımba Kullanmak İçin  Resim 1 Elektrikli Zımba İçin Güvenlik İpuçları : Nasıl Bir Elektrik Zımba Kullanmak İçin  Resim 2 Elektrikli Zımba İçin Güvenlik İpuçları : Nasıl Bir Elektrik Zımba Kullanmak İçin  Resim 3 Elektrikli Zımba İçin Güvenlik İpuçları : Nasıl Bir Elektrik Zımba Kullanmak İçin  Resim 4

Açıklama

Bu ücretsiz eğitim video serisinin bir elektrik zımbalar nasıl kullanacağınızı öğrenin. Uzman: teacherjon Bio: Jon Lincoln Nebraska Üniversitesi'nden Endüstriyel Teknoloji Eğitimi onaylanması ile Eğitim ve İnsan Bilimleri derecesi Bilim bir Bachelors tutar. Film yapımcısı: Jon Olson

Bunu Paylaş:
  • Google+
  • E-Posta
Etiketler:

expertvillage

expertvillage

Uzman Köyü videoların keyfini çıkarın? Eğer net resim kalitesinde video learning-- yaparken her detay sayar, böylece gerekli bilgileri kaçırmayın. EHow.com bizim arkadaşlar kendi YouTube kanalı var HD kalitesinde videolar göz atın. Daha eHow HD videoları çok yakında!

YORUMLAR



6.0/10

  • 6
    Olumlu
  • 4
    Olumsuz
  • 2
    Yorum
  • 5949
    Gösterim

SPONSOR VİDEO

Rastgele Yazarlar

  • Matthew Smith

    Matthew Smit

    24 Mayıs 2010
  • PCDIY

    PCDIY

    16 AĞUSTOS 2013
  • FF Radioo

    FF Radioo

    14 ŞUBAT 2007

ANKET



Bu sayfa işinize yaradı mı?